• Tel: +36 (42) 504-176 , Tel, Viber: +36 (20) 958-1516
  • Email: kocsarauto@kocsarauto.hu
  • Cim: 4400 Nyíregyháza Vasgyár u. 10
  • Tel: Nyíbogát+36 (20) 552-2713
  • Cím: 4361 Nyírbogát Kossuth u.12
0
Összesen : 0 Ft
A kosarad jelenleg üres!
frissítés

Ha már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be itt

Szállítási adatok
Szállítási adatok hozzáadása/szerkesztése
Megegyezik a számlázási adatokkal
Név Cikkszám Ár Mennyiség Adó Kedvezmény Összesen
 
Termékárak összesen
   

Kiválasztott szállítási mód

Nincs kiválasztott szállítási mód

Kérjük, hogy válassza ki a szállítási módot

 
Összesen:
0 Ft
0 Ft
Megjegyzések és különleges kérések
Általános Szerződési Feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésre állunk.

Jelen ÁSZF hatálya a Kocsár Autó Kft. weblapján (https://kocsarauto.hu) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen ÁSZF folyamatosan elérhető a következő weboldalról: https://kocsarauto.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek. És letölthető az alábbi linkről: https://kocsarauto.hu/asz.pdf.

1.SZOLGÁLTATÓ ADATAI

A szolgáltató neve: Kocsár Autó Kft.

A szolgáltató székhelye: 2013 Érd, Sólyom u. 23. Telefonszám:+36209581516

A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe:kocsarauto@kocsarauto.hu

Cégjegyzékszáma:13-09-172581

Adószáma:13745598-2-13

Nyilvántartásba bejegyző bíróság neve:

Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban….

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely szolgáltató neve: DOTROLL KFT. email címe: support@dotroll.com

2.ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

2.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekben, valamint a jelen Szabályzat értelmezésre a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. Évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. Évi CVIII.(Elker. Tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. Rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.2. A jelen Szabályzat 2017. szeptember 15. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Kocsár Autó Kft. jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Kocsár Autó Kft. azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

2.3.Felhasználó, amennyiben belép a Kocsár Autó kft. által üzemeltetett webáruház weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webáruháznak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webáruház tartalmának megtekintésére.

2.4. A Kocsár Autó Kft. fenntart magának minden jogot a webáruház weboldalai, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webáruházban megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása és értékesítése a Kocsár Autó Kft írásos hozzájárulása nélkül.

3. REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁS

3.1.Felhasználó a weboldalon történő vásárlásával/regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF és a weboldalon közzétett adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezeléshez hozzájárul.

3.2. Felhasználó a vásárlás/regisztráció során köteles a saját, valós adatait megadni. A vásárlás/regisztráció során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. A Kocsár Autó Kft kizárja felelősségét, amennyiben a Felhasznál más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

3.3. A Kocsár Autó Kft-t a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

3.4. A Kocsár Autó Kft-t nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Felhasználó a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Kocsár Autó Kft-nek felróható okból hozzáférhetővé válik.

4. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

4.1. A weboldalon megjelenített termékek megrendelhetők online vagy megvásárolható személyesen a Kocsár Autó Kft üzleteiben. Jelen ÁSZF kizárólag online vásárlás esetén érvényes. A termékekre vonatkozóan a megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

4.2. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szolgálnak. Nem vállalunk felelősséget a webáruházban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőségekért.

4.3. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Kocsár Autó Kft. a weboldalon teljes körűen tájékoztatja a Felhasználókat az akció feltételeiről és annak pontos időtartamáról.

4.4. Amennyiben a Kocsár Autó Kft. minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületén feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általános elfogadott vagy becsült árától jelentősen elétrő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő „0” Ft-os vagy „1” Ft-os árra, akkor a Kocsár Autó Kft nem köteles a terméket hibás áron kiszállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

5. RENDELÉS MENETE

……….

A kosár

·         A kosár tartalmának áttekintése

·         Ezután a kosár tartalmat mutató oldal jelenik meg, ahol megtekintheti az eddig kiválasztott termékeket. Tetszés szerint kosarából egyes tételeket eltávolíthat, ha a sorok végén található „Törlés” gombra kattint. A kosár tartalmának elvetéséhez kérjük, használja a „Kosár kiürítése” gombot. A „kosár” oldalon választhatja a „vásárlás folytatása” opciót vagy a vásárlás befejeztével kattintson a „tovább a pénztárhoz” gombra.

Regisztráció

·         Ha először vásárol weboldalunkon, regisztrálhat, és ezzel kihasználhatja a Kocsár Autó Kft által nyújtott árkedvezményeket, de folytatatja vásárlását regisztráció nélkül is. A regisztráció előnye, hogy az adatait nem kell újra begépelnie, ha ismét nálunk vásárol.  Törzsvásárlóként (regisztrált felhasználóként) a regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával tud bejelentkezni. Miután személyes adatait, szállítási és – ha szükséges – számlázási címét megadta, kérjük kattintson a „folytatás” gombra, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljesítsük a megrendelését.

·         Ezt követően válassza ki a fizetési módot.

5.3. Lépjen ki – vásárlása ezzel befejeződik.

Mindig megerősítjük a teljes számlaösszeget, mielőtt feldolgoznánk a rendelését. Látni fogja a bevásárlókosarában a rendelés számát, az összes megrendelt termék darabszámát, a részösszegeket, bónuszpont árengedményét és végül a szállítási költséget és a teljes végösszeget.

Amennyiben módosítani kívánja adatai, a „Vissza” gomb megnyomásával tud a megelőző oldalakhoz visszatérni. Rendelése törléséhez válassza a „Megrendelés törlése” gombot.

Kérjük, hogy minden esetben olvassa el és fogadja el a Vásárlás feltételeit, mielőtt rendelését elküldené. Ha megtette, kattintson a „Kijelentkezés” gombra, hogy megrendelését elküldje.

Rendelése leadása után néhány percen belül e-mailben megerősítést kap. Küldeménye aktuális állapotát bármikor leellenőrizheti, ha a Rendeléskövetés linkre kattintva megadja a rendelésszámát és saját e-mail címét. Itt tájékozódhat a rendelés feladásáról, a házhozszállítás időpontjáról, a fuvarlevélszámról valamint a kifizetéssel kapcsolatos információkról, melyek folyamatosan frissítésre kerülnek. Miután az áru kifizetése megtörtént, kiállítjuk a számlát. A számla másolatát a „Rendeléskövetés” menüpont alatt nyomtathatja ki. Az eredeti számlát postai úton vagy a küldeményhez mellékelve küldjük meg Önnek.

Szállítás futárszolgálattal: Futárszolgálattal történő szállítás esetén Ön emailben közvetlenül tőlünk kap egy értesítést, mely tartalmazza a részletes kézbesítési információkat.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha telefonon keresztül kíván rendelni. Amennyiben vevőszolgálatunkhoz fordul, kérjük minden esetben készítse elő termékszámát a gyors és pontos ügyintézés érdekében.

5.4. Fizetési módok

Paypal

Paypal használatával történő fizetés jelenleg szünetel.

Bankkártya

Bank átutalás

Amig rendelése feldolgozásra kerül a banki átutaláshoz szükséges minden adatot az Ön rendelkezésére bocsátunk. Banki átutalás esetén a közlemény rovatban kérjük tüntesse fel rendelésszámát, hogy rendelését be tudjuk azonosítani.

Amint az áru ellenértéke beérkezett számlánkra a termékeket 24 órán belül postázzuk.

Készpénzes utánvétel

Készpénzes utánvétel csak magyarországi kézbesítési cím esetén választható!

Ezzel a szolgáltatással Ön készpénzzel fizethet az áru kézhezvételekor a futárszolgálat képviselőjének.

5.5. MEGRENDELÉS MÓDOSÍTÁSA

A vásárlás folyamán rendelését bármikor módosíthatja.

Önnek lehetősége van arra, hogy megrendelését 24 órán belül visszavonja, de ez csak abban az esetben lehetséges, ha a megrendelt áru még nem került postázásra. Amennyiben az áru kipostázása a rendelés visszavonása előtt már megtörtént, úgy a csomagot a visszaküldésre vonatkozó szabályok szerint kell visszaküldenie.

Ha megrendelését törölni szeretné, kérjük ezt írásban jelezze a kocsarauto@kocsarauto.hu email címen, vagy hívja vevőszolgálatunkat a +36209581516 Telefonszámon.

Figyelem: az áru visszaszállításának költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve gyártási hiba esetén.

5.6. Szállítási feltételek

Házhozszállításainkat a 24H futárszolgálat kezeli. A megrendelt árut minden esetben a megrendelésben megadott szállítási címre szállítjuk ki.

A szállítás a vásárolt áru ellenértéként beérkezését követően történik. A szállítási időt befolyásolja, hogy a termék készletünkön megtalálható-e. Ha az áru kézbesítése során váratlan vagy hosszas késedelem várható, erről haladéktalanul tájékoztatjuk Önt.

Amennyiben a megrendelt áru házhozszállításával kapcsolatban egyéb kérdése van, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Szállítási díj

Túlméretes küldemény pótdíj

6. A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE

6.1.  A megrendelések feldolgozása nyitvatartási időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására; amennyiben ez a nyitvatartási időt követően történik, úgy az az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben elektronikus úton igazolja vissza, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.

6.2. A Kocsár Autó Kft nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, leírások, a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő változások miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések részben vagy teljes egészében történő visszautasítására. Részben történő teljesítésre kizárólag a Vásárlóval történő egyeztetést követően kerülhet sor.

7. AZ ELÁLLÁS JOGA

7.1.Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet szabályozása értelmében a Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 15 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában a Fogyasztó egy év elteltéig jogosult gyakorolni az elállási jogát.

7.2. Fogyasztó a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

7.3. A termék visszaküldésének költségét a Fogyasztó viseli.

7.4. Az elállási jog gyakorlása esetén a Fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a Kocsár Autó Kft. azonban követelheti az esetleges nem használatból eredő kár és értékcsökkenés megtérítését.

7.5. Nem illeti meg az elállási jog a Fogyasztót olyan nem előre gyártott termék estében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő vagy olyan termék esetében amelyet kifejezetten a fogyasztó személyére szabtak.

7.6. A Kocsár Autó Kft. a termék visszaérkezését követően haladéktalanul de legkésőbb hét napon belül visszatéríti az áru ellenértékét a Fogyasztó részére.

7.8. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal megegyező fizetési módot alkalmazunk; a visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmiféle többletköltség nem terheli.

7.9. Amennyiben a fogyasztó élni kíván az elállás jogával annak közlését megteheti a Kocsár Autó Kft elérhetőségeinek valamelyikén írásban (akár adatlap segítségével), illetőleg a termék határidőben történő visszaküldésével. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás időpontja az irányadó.

7.10. A fogyasztó és a Kocsár Autó Kft közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet itt érhető el.

7.11. Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve itt érhető el.

7.12. Az elállási jog a Polgári Törvénykönyv szerint Fogyasztónak minősülő felhasználókat illeti meg.

7.13. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz olyan személyt, aki szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

8. JÓTÁLLÁS, SZAVATOSSÁG

8.1. Fogyasztó a webshopot üzemeltető cég hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

8.2. Fogyasztó  - választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül a Fogyasztó által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költéségére a Fogyasztó is kijavíthatja illetve kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttéréssel okozott költséget azonban Fogyasztó viseli, kivéve, ha az indokolt volt vagy arra a vállalkozás adott okot.

8.3. Felhasználó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölni. A szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági igényét a Fogyasztó már nem érvényesítheti.

8.4. Fogyasztó a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

8.5. A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igény érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha a Fogyasztó igazolja, hogy a terméket illetve a szolgáltatást a webshopot üzemeltető vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után  a Fogyasztó köteles bizonyítani, hogy a Fogyasztó által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

TERMÉKSZAVATOSSÁG

8.6. A termék hibája esetén a Fogyasztó – választása szerint – kellékszavatossági vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Termékszavatossági igényként Fogyasztó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

8.7. A termék akkor hibás, ha nem felel meg a forgalomba hozatalkor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig ha nem rendelkezik a gyártó által megadott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

8.8. Termékszavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja a Fogyasztó. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Fogyasztónak kell bizonyítania.

8.9. Termékszavatossági igényét Fogyasztó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével jogosultságát elveszti.

8.10. Forgalmazó mentesül a termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy

-  a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta vagy hozta forgalomba vagy

- a hiba a tudomány és a technika állás a szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem lehet érvényesíteni. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre illetve a kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

JÓTÁLLÁS

8.11. Hibás teljesítés esetén az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX.22.) Korm. Rendelet alapján a webáruházat üzemeltető vállalkozás jótállásra köteles.

8.12. A jótállás időtartama egy év. A jótállási határidő kezdete a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása.

8.13. A Kocsár Autó Kft jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igény, illetve termékszavatossági és jótállási igény egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető, egyébként viszont a Fogyasztót a jótállásból fakadó jogok a termék és kellékszavatossági fejezetekben rögzített jogosultságoktól függetlenül megilletik.

8.14. A Kocsár Autó Kft nem tartozik jótállással illetve szavatossággal a természetes elhasználódásból származó, továbbá olyan károkért, amelyek a kárveszély átszállása utáni hibás vagy gondatlan kezelésből, túlzott igén igénybe vételből illetve egyéb, a termékek nem rendeltetésszerű használatából keletkeznek.

9. A SZAVATOSSÁGI IGÉNY ESETÉN TÖRTÉNŐ ELJÁRÁS

9.1. A Fogyasztó kötelezettsége a szerződés megkötésének bizonyítása (számlával, nyugtával)

9.2. A szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a Kocsár Autó Kft-t terhelik.

9.3. A Kocsár Autó Kft a fogyasztó által bejelentett szavatossági vagy jótállási igényről jegyzőkönyvet köteles felvenni és azt három évig megőrizni, azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni.  A jegyzőkönyv másolatát igazolható módon a fogyasztó rendelkezésére kell bocsátani.

9.4. Ha a Kocsár Autó Kft a fogyasztó szavatossági vagy jótállási igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról – az igény elutasítása esetén az elutasítás indokáról és a békéltető testülethez fordulás lehetőségéről – öt munkanapon belül, igazolható módon  köteles értesíteni  a fogyasztót.

9.5. A Kocsár Autó Kft-nek törekednie kell arra, hogy a kijavítást illetve kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. 

Elérhetőségeink

  • 4400 Nyíregyháza, Vasgyár u. 10

  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon: +36 (42) 504-176        Mobil:  +36 (20) 9581-516

Top
ÁRVÁLTOZÁS

Kedves látogató!

A webáruházunk fejlesztés alatt áll, így a feltüntetett árak illetve mennyiségek nem pontosak.

Az adatok frissítésén dolgozunk! Megértésüket köszönjük!